Köszönjük szépen minden eddigi és  leendő barátunknak, akik támogatják utunkat!

Budapest - Nordkapp 2010 FRT.hu

Kapitány Cukrászda

Progz.hu

 

2010. július 17. Szombat | Kommentek
Itt járnak: Hazafele tartanak
Szerző: PC1

A Picasso Kalandjai csapat jelentkezik. Mi még a Mazuri tavaknál pihenjük a hosszú út fáradalmait és szerzünk új fáradalmakat napozással, fürdéssel. Ez a tókörnyék nagyon szép, jó meleg van és jót fürödtünk. Persze nevezetességeket is néztünk, van egy érdekes kifordítható híd és egy régi viztoronyból átalakított kilátó, na meg egy erőd, ezt Lajbá szúrta ki és persze oda is elmentünk. :) Nagyon jól vagyunk, holnap megint teszünk egy lépést hazfelé. Hogy meddig jutunk, azt nem tudjuk... De egyszer csak otthon leszünk! Mindenkinek üdv, és mi is várjuk a csomag szétosztást! :)

 

2010. július 14. Vasárnap | Kommentek
Itt járnak: Hazafele tartanak
Szerző: PC1

Hazafelé tartunk mi is... A Picasso Kalandjai csapat elvégezte a nemes munkát, elhozta az egyik első díjat... Éljenek a csapattagok! Edit, Monika és Erzsi!! És persze a csapat sofőre, Péter! Már a tallini kompon ülünk, estére már Észtországban leszünk. Alig 2500km van már csak hátra... De túl vagyunk a 6500. kilométeren. Kisgábornak üzenem, hogy semmi gond nem volt a kocsival, kerekek rendben... Persze azért eljöhetett volna, volt sok olvasni való. :) A barátoknak, szurkolóknak, érdeklődőknek köszönjük a biztatást, érdeklődést! :)

Jut eszembe, jártunk a Mikulásnál... Mondtam neki, hogy sok magyar gyerek várja már. Mondta, hogy már csak fél évet kell szorítani, már aratják a virgács-erdőt. :) Készült kép is a Mikulásnál, remélem felteszik a szervezők a csapatképet, amit a Mikulás fotósa csinált. :)

Néhány szó a nordkappi élményről: este 11-re mentünk ki a nordkappi sziklára, ahol sok ember várta, hogy a Nap a tengerben ne tűnjön el, hanem pontban éjfélkor visszastartoljon másnapi útjára... Csodás látvány, és gondoljatok bele, akkor éppen északról süt a Nap!! Éjszaka egy óra felé értünk vissza a szállásunkra, akkor kezdett neki a Tak Mózsna csapat az ünnepi pörköltnek. Fél 3-kor még mindig -vagy már megint- napsütésben még nem volt kész a pörkölt, így mi mentünk aludni... A pörkölt maradékát másnap hidegen reggelire ettük meg.

Ez az éjszaka csodás élmény, akinek van lehetősége ne hagyja ki...!! :)

 

2010. július 12. Hétfő | Kommentek
Itt járnak:
EREDMÉNYHÍRDETÉS

Összetett kategória:
1. Opeles Csajok 580Pont
2. Crazy Doctors 570Pont
3. Gados Team 560Pont

GPS kategória:
1. Crazy Doctors 1273pont
2. Opeles Csajok 1233pont
3. Gados Team 1091pont

Map kategória:
1.Picasso kalandjai 430pont
2.Opeles Csajok 380pont
3.Gados Team 340pont
4.Crazy Doctors 336pont
5.Tak Mozsna Team 285pont
6.Sarki Hippyk 200pont
7.Gonda Rally Team 30pont

 

2010. július 12. Hétfő | Kommentek
Itt járnak:
Szerző: PC1

Muszáj szót ejteni a szervezésről... Nagyon jó volt a szervezés, szép helyeken ment a futam, ötletesek voltak a feladatok... Jól elő volt készítve és a futam közbeni kiséret is nagyon jó volt... Megkaptuk a szükséges infokat és a kiértékelés is tárgyszerű és korrekt volt. Az eredményt majd a rendezők megírják.. Nem vallottunk szégyent :) Hajrá Picasso Kalandjai. A csapat együtt marad.. Reméljük, mások is kedvet kapnak, mi minden bizonnyal ott leszünk a hazai versenyeken... :)

Köszönjük a szervezőknek :) Csak így tovább!!!

 

2010. július 11. Vasárnap | Kommentek
Itt járnak:
Szerző: PC4

Sziasztok mindenkinek!
Jelentem, a Picassonak rendkívüli Calandjairól tudunk beszámolni!
Csodálatos! Itt ülünk a világ végén egy csodálatos helyen olyan ragyogó napsütésben, mintha dél lenne.

Megcsináltuk!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 fok van, a szél fúj, és mi nagyon boldogok vagyunk!!! Az egész csapat a nappalinkban landolt, eszünk-iszunk, főzünk... A tágas nappaliból igen giccses panoráma zúdul ránk... Fent a világvégen lesz mindjárt az ünnepélyes eredményhirdetés. A helyi erők azt mondják, ez egy nagyon ritka szép idő. Én rendeltem. Kösz, Gyöngyike, még egy kicsit segíts! Éjfélig ilyen legyen!!! Tegnap hajnali egyig bírtam, még ragyogott a nap!

 

2010. július 11. Vasárnap | Kommentek
Itt járnak:
Szerző: PC1

Ma délután felértünk Nordkappra. Altából indultunk és csodás tájon értünk ide... Amit itt látni, az csoda. Zúgó patak az ablak alatt, kilátás a tengeröbölre, süt a Nap, de hűvös van... Fölöttünk egy víztározó, persze egy patakot dusszatottak meg, de kiírták, hogy ivóvíz... Valóban annak néz ki. Este megyünk ki a csúcsra, az már pár tíz kilométer ide...

Az egész heti élmények fantasztikusak. Érdemes volt eljönni... a társaság is remek, csupa vidámság és derű. Persze mi mást is várhatnánk egy ilyen csapattól.. A Picasso Kalandjai csapat köszöni a szurkolást.. És holnap elindulunk haza...

 

2010. július 9. Péntek | Kommentek
Itt járnak: Arktisz
Szerző: Péter

Itt a Picasso kalandjai sofőrje és egyetlen férfi tagja! :)
Csodás az utunk, különös élmény volt ma a Sarkkör átlépése. Nem is siettük el. Leültünk, megittunk egy kávét és nézelődtünk. Sütött a nap, jó melegen... és az otthoniakra gondoltunk. Hogy most mit hagytak ki... Aztán nagy hajrával egészen Norvégiáig rohantunk. Narvikba érkeztünk. Végre itt van net, így tudok írni... Nagy kaland ez a kirándulás, most tartunk a 3800. kilométernél, de még nem értünk oda. :) Mindenhol szeretettel fogadnak, ha megtudják, honnan jövünk, hova megyünk. Az időnk csodás, ma ugyan egy kicsit esett, de nem számít...
Továbbra is lelkesen versenyzünk, de a cél a nemes versengés, és ha netán győzelem is lesz, csak hab lesz a tortán...
Minden szurkolót, együttérzőt, izgulót szeretettel köszöntünk, várjuk a további szurkolást...
A barátoknak, rokonoknak, mindenkinek kézcsók, puszi és üdvözlet, kinek kitől mi illik...
Majának és Sanyinak üzenem, hogy nagyon jól érezzük magunkat és nagyon jól beugranak az általuk mesélt északi túra emlékképei. Köszönjük és gondolunk rájuk. :) 

 

2010. július 9. Péntek | Kommentek
Itt járnak: Arktisz
Szerző: Mona
Figyelem, figyelem!
Híreim vannak!
Sikerült telefonvégre kapnom a Picasso legénységét...
Valóban, éppen az Északi sarkkörön tartózkodnak és azt üzenik, hogy nincs idejük beszámolókat írni, mert napi 12 órát autóznak gyönyörű tájakon és nekik is kell feladatokat teljesíteni, ami inkább vicces, mint nehéz.
Ja és természetesen a MAP kategóriában ők az elsők, a GPS-ben pedig még mindig az "Őrült Dokik" vezetnek, de a Dóriék is jól állnak.
Most 22 fok van és már láttak rénszarvast. Éjfélkor olyan napsütés volt, mint itthon délután 3 fele.
Nagyon élvezik az utazást és kérik, hogy továbbra is szurkoljunk nekik.
Hát akkor hajrá!

 

2010. július 9. Péntek | Kommentek
Itt járnak: Arktisz
Szerző: jutkakisova
Erzsiék most egy kávézóban ülnek az Északi-Sarkkörön és mindenkit puszilnak, aki itthon maradt!

 

2010. július 8. Csütörtök | Kommentek
Itt járnak: Svédország
Szerző: Gyöngyi
A Nordkapp fórumán olvastam a hírt, miszerint a GPS kategóriában az Opeles Csajok Team a 2. helyen áll, a Crazy Doctors mögött!
Hajráá-hajrááá csajok!!!!
A Picasso Kalandja
i csapat pedig 100%-os teljesítménnyel erősen vezeti a MAP kategóriát!

 

2010. június 28. Vasárnap | Kommentek
Itt járnak: Készülődés
Szerző: Laci
A Picasso Kalandjai honlapja már most útnak indult. :)

Blog | Csapatunk | Galéria | Útvonal | Fórum
Az oldal megtekintéséhez a Mozilla Firefox-ot ajánljuk.
Copyright 2008-2010 Bamakombo.hu | Designed by
PROGZHU
All rights reserved.