Köszönjük szépen minden eddigi és leendő barátunknak, akik akár a legapróbb összegekkel is, de támogatják utunkat! 2009-ben is ott leszünk!

Adományaitokkal nem csak csapatunkat támogatjátok! A befolyt összegek nagy részét az afrikai gyermekek számára szükséges  tanszerek, ruhák és játékok vásárlására fordítjuk, melyeket az útbaeső falvakba juttatunk el.

 

Csapatunk főszereplője egy Opel Combo 1.4 erősített futóművel, motorral és a futamhoz hasznos rengeteg belső átépítéssel vesz részt. A bemutatkozó videón látható Mazda B2500-al a Budapest - Makó túrán vettünk részt, de a feladat túl könnyűnek bizonyult ezen járgány segítségével, ezért a kihívás érdekében nehezítettünk a feladaton és így választottuk a Combo-t.

Az autó összes ülése, melyek darabszámukból adódóan egyébként is csak két személy részére tudnak ülőhelyet biztosítani, foglaltak az út során. Laci és Joci sofőri és mitfahrer tevékenységet is folytatnak függően attól, hogy kinek meddig bírja keze és lába a napi többszáz kilóméteres vezetést úttalan utakon szervó nélkül.

A futamon Túra kategóriában indultak, ami nem időre megy, nincsenek feladatok, az egyedüli nyeremény egy felejthetetlen kaland, valamint sok más társukhoz hasonlóan az afrikai gyermekek számára ajándék gyűjtést is szerveztek, amiket az útbaeső falvakba fognak eljuttatni. Rengeteg tanszert, ruhát és játékot sikerült összegyűjteni.

Adatlapok:
Dr. Kapitány László
- Szülész, nőgyógyász, háziorvos
- Budapest
- 3 gyerekes családapa
- kapitany [kukac] beltav [pont] hu 

Kapitány József
- Autószerelő-művész, és buhermester
- Ráckeve
- 2 gyerekes családapa
- +36 70 / 332 - 8669

A csodagépezet:
Opel Combo 1.4
- Csutkára megemelve
- Erősebb futómű és motor
- Eredeti önsúlya 990kg
- Minden jóval felszerelve a verseny előtt 1660kg-ot nyomott. Kábé annyi alkatrészt tartalmaz, hogy ha ki kéne húzni magukat a homokból és nincs segítség, építhetnek egy újat.

Blog | Csapatunk | Galéria | Útvonal | Fórum
Copyright 2008 Bamakombo.hu | Designed by
PROGZHU
All rights reserved.